Mijn favorieten

Waar sta ik voor?

 
Ik vind het heerlijk iedere dag weer nieuwe dingen te leren en klanten te helpen. Dit als register makelaar en taxateur in Breda maar ook in de allerkleinste dingen thuis en bij Beurs Bavel waar ik samen met een leuk team 2 keer per jaar een kinderkleding- en speelgoedbeurs organiseer.  

Ik sta bekend om mijn financieel inzicht, wilskracht, creativiteit, doorzettingsvermogen en persoonlijke inzet. Ik ga voor het maximale resultaat zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.  Het liefste combineer ik dit met een creatieve inslag.  Daarom bied ik mijn huidige klanten vastgoedstyling aan. Een win-win situatie vind ik zelf. De klanten een hogere verkoopopbrengst, de kijker een beter inzicht in de woning en ik blije klanten met afwisseling in de werkzaamheden en topresultaat.

Natuurlijk ging hier heel wat aan vooraf. Opgegroeid in Zuid- Limburg, vervolgens HEAO in Breda en Universiteit in Tilburg. Onder andere gewerkt bij Ericsson, OZ, CZ en Meeus, Van der Sande en Willems Makelaars in Breda. En toen mijn eigen droom kunnen waar maken door een eigen NVM kantoor in Breda te starten.  Tijd nemen voor de klant, je eigen ideeën en wensen.
Wat is het  een genot  om iedere dag naar klanten te luisteren, te helpen  en blij te maken in een belangrijke fase van hun leven. En dit in het vak vastgoed waar mijn passie ligt en waarbij je dag zelf te kunnen  indelen  en  een mooi leven te kunnen leiden met je familie en vrienden om je heen.

Nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen? Bel me rechtstreeks 06-25 116 893 en ik denk graag met je mee of klik opGraag tot ziens!Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring