Mijn favorieten

Huis verkopen Breda

Wanneer u heeft besloten uw huis te verkopen dan volgt de volgende stap. Want hoe pak je dat het beste aan? Wanneer u voor een NVM-makelaar kiest, dan neemt u een expert in de arm die al vaak met dit bijltje heeft gehakt. Willemars Wonen is aangesloten bij de NVM en staat u bij met raad en daad. Er mag dan krapte op de huizenmarkt zijn, u bent nooit de enige aanbieder van een woning in uw omgeving. U concurreert dus altijd met anderen die hun koophuis verkopen in Breda. Om beter uit de verf te komen dan de rest, kan een makelaar een groot verschil maken.
 

Huisstyling voor verkoop

Een belangrijk onderdeel van uw koophuis verkopen in Breda is de presentatie op Funda. Net als op een dating site is die eerste indruk erg belangrijk. De omschrijving van iemands persoonlijkheid kan 100% aansluiten op wat u zoekt maar wanneer de persoon er onverzorgd uitziet op de foto, leest u de rest waarschijnlijk ook niet. Zo werkt dat met een woning net zo goed. De koper moet in eerste instantie verleid worden met de foto’s en verder overtuigd raken door het lezen van een aantrekkelijk geschreven omschrijving van de woning.
 

Stappenplan vastgoedstyling

Het stappenplan van vastgoedstyling ziet er als volgt uit:
1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek met uitleg van mogelijkheden
2. Opdracht en werkafspraken
3. Stylingadvies
4. Uitvoering
5. Woningfotografie


De kosten voor een styling verdient u zo weer terug. Men klikt eerder op uw huis dan dat van een niet gestylde concurrent in uw regio. Een aantrekkelijke presentatie leidt tot meer bezichtigingen en vergroot de kans op snelle verkoop en een hogere prijs. Het is dus beter om het geld te steken in een goede presentatie dan in een prijsverlaging van vergelijkbare waarde. Wij kunnen u alles vertellen over de vastgoedstyling en elk ander aspect waarbij een makelaar u kan helpen. Wilt u uw huis verkopen in Breda, maak dan een gratis en vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring