Klantenreviews

Wat anderen over mij zeggen

Keuze van de juiste makelaar is een belangrijke stap. Je gaat immers je thuis verkopen. Als ik iets belangrijks koop, kijk ik altijd naar reviews. Mijn klanten zijn erg enthousiast en beoordelen mij gemiddeld op Funda met 9,5 en op google met 5 sterren

9,3

Marktkennis

9,5

Deskundig

9,4

Prijs/kwaliteit

9,6

Service

Magali
"Corette maakte een stressvolle periode ons erg gemakkelijk. We hadden het super druk met werk, hadden net een huis gekocht in een zeer drukke periode van ons leven, ik kan haar niet genoeg bedanken voor haar professionaliteit, energie en positivisme die gepaard ging met alle goede adviezen en informatie die ze ons gaf bij de verkoop ons huis."
Danica
"Wij zijn super blij met het werk van Corette! Ze neemt de tijd, is eerlijk, professioneel en daarbij heel erg duidelijk en goed bereikbaar. Ik kan haar iedereen aanbevelen. En mocht het zo zijn dat we ooit nog een keer verhuizen, zullen we dit zeker via haar doen!"
Danica
Louis
"Zeer tevreden over Willemars Wonen. Goede marktkennis. Corette denkt mee met de fotograaf over de foto’s van de woning, met als resultaat een prachtige verkoopbrochure en presentatie op Funda. Daarnaast altijd bereikbaar en snelle communicatie over de bezichtigingen. Dit alles met als resultaat een snelle verkoop van mijn woning. Top."
Rinus
"Voor mij de perfecte makelaar. Ze heeft mij met hart en ziel geholpen, zowel zakelijk als op persoonlijk vlak. Ik ben haar heel dankbaar voor alles wat zij voor mij gedaan heeft. Ik zou haar bij iedereen aanraden. Beter kun je niet krijgen. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor jou inzet en steun Corette Willemars."
 
Rinus
Kees
" Vanaf het eerste moment dat wij kennis maakten met Corette was er een echte klik. Zij heeft ons begeleid vanaf het allereerste moment tot en met de verkoop van ons eigen huis. Het duurde lang voordat er bij ons in de buurt ook maar iets te koop kwam en zij adviseerde ons om eens in Etten-Leur te gaan kijken met onze wensenlijst. Dit was meteen een schot in de roos. De verkopers en wij waren er heel snel uit en daarna kwam alles in een stroomversnelling met de verkoop van ons eigen huis. Corette gaf ons meteen veel adviezen en zeker omdat ons eigen huis nogal vol stond met spullen in onze eigen smaak. We hebben een datum afgesproken om een fotosessie te maken. Dat was wel een ervaring, want zij is qua inrichting nogal minimalistisch. Wij vonden het wel een beetje te, maar ze heeft gelijk gekregen. Ons huis ging de verkoop in en we waren eigenlijk al na 2 dagen het huis kwijt voor een zeer acceptabel bedrag. Nu moesten we zelfs nog een paar weken wachten met verhuizen door haar snelheid van de verkoop. Super bedankt Corette, niets was teveel en we konden met alle vragen bij je terecht. Wij willen iedereen adviseren om eens een keer aan Willemars Wonen te denken wanneer zij hun huis willen verkopen of advies nodig hebben. Bedankt Corette en we gaan je waarschijnlijk nog missen."
Keuken met serre zijkant Argusvlinder 34 Breda
Rachel
"Ik heb meerdere verkoopmakelaars op gesprek gehad, maar Corette viel op door haar deskundigheid en persoonlijke aanpak. Zij is een top makelaar! Eerlijk, correct, goede marktkennis, altijd goed bereikbaar, ontzorgt, geeft goede adviezen, helpt met styling. Ik ben zeer tevreden, heb Corette dus ook als aankoopmakelaar ingeschakeld. Ik kan haar iedereen aanbevelen."
Keuken met serre zijkant Argusvlinder 34 Breda
Rachel
Niels
"We hebben Corette als verkopende makelaar ontmoet, hierbij was ze heel open en deskundig naar ons als kopers. Vanwege de goede ervaring wilden wij haar graag ook als verkopend makelaar voor ons eigen huis. Goed advies van A tot Z en een zeer deskundige kijk op de huizenmarkt! En bovenal uiterst vriendelijk, zowel naar ons als kopers als naar ons als verkopers."
Petra
"Corette is duidelijk en eerlijk in haar communicatie. Je weet vanaf het begin hoe de tijdslijn gaat lopen en ze blijft steeds in contact. Goed op de hoogte van de markt en erg creatief in het presenteren van je huis, Gaat voor je als klant staan waarbij ze haar onderhandelingsvaardigheden op een juiste manier inzet. Mijn huis was binnen een week verkocht. Ik raad Haar zeker aan als makelaar, het is een topper👍"
Petra
Woonexpres wandkleed dendermondestraat 5
Anke
"Geweldige makelaar. Werkt hard, neemt initiatief, ondersteunt, en behartigt met kennis en kunde mijn belangen als verkoper. Bijzonder goede styling van een gedateerd huis waardoor het er weer aantrekkelijk uitziet. Ze is flexibel en enthousiast en ook buiten kantoortijden gewoon goed bereikbaar."
Inge
“2 jaar geleden een huis gekocht via Willemars Wonen, dit jaar een huis verkocht via Willemars Wonen. Hele goede service en tips, transparant en een goede persoonlijke klik! Aanrader!”
Inge
badkamer met douche met zwarte details Keenseweg 39 Etten-_Leur
Anne
“Corette is een hele prettige en deskundige makelaar. Ze neemt veel zorgen uit handen en dat geeft rust. Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze. Corette is veel bereikbaar en staat altijd open mee te denken voor vragen. Een huis verkopen is altijd spannend en daarom is het aan te raden een goede en betrouwbare makelaar zoals Corette te hebben.”
Suzanne
“Corette is een hele fijne, rustige en vooral meedenkende makelaar. Vooraf heeft ze haar gesprek goed voorbereid en alles goed uitgezocht. Hierdoor kun je een uitstekend vergelijk maken met andere huizen in de buurt. Daarnaast heeft ze ook nog allerlei tips om je huis verkoopklaar te maken en draait ze haar hand er niet voor om om je te helpen en te restylen indien nodig. Ze komt haar afspraken na en doet wat ze zegt. Maar bovenal is ze ook gewoon heel gezellig. Dit is de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van haar diensten. En mocht het nodig zijn dan volgt er ook zeker een derde keer!! Dank Corette voor je diensten, hulp en gezelligheid!”
Suzanne
Jack
“Corette van Willemars Wonen ……. echt een schot in de roos.
Bij ons eerste kennismakingsgesprek met Corette, spatte haar bevlogenheid en enthousiasme er meteen van af. Ze had zich ontzettend goed voorbereid blijkens een door haar uitgevoerde concurrentie analyse die ze op een heldere wijze in een presentatiemap had verwerkt.
Centrale aspecten hierbij waren; de strategie, een hele duidelijke planning en een prettig leesbare stappenplan. De gedreven verkoopstyling van Corette in samenwerking met de zeer kundige en evenzo enthousiaste fotografe hebben er voor gezorgd dat er een prachtige en kleurrijke verkoopbrochure werd opgeleverd die ook meteen via de diverse sociale media kanalen werd gedeeld zoals Funda, Facebook en YouTube.

Vanaf dat moment is het héél erg snel gegaan. Binnen no time waren er een 20 tal aanvragen voor bezichtiging die ze zeer strak in 2 dagen ingepland en rondgeleid heeft. Ons huis is dan ook naar aller tevredenheid verkocht voor een hele mooie prijs. Heb zeker het gevoel dat het maximale eruit is gehaald.
Aspecten waarmee Corette zich onderscheidt:
– transparantie vooraf, géén kleine lettertjes
– prettige omgang en duidelijke communicatie
– ze geeft je het gevoel dat je als verkoper centraal staat.
– de passie en gedrevenheid waarmee Corette de zaak aanpakt is bewonderingswaardig
– ze weet heel goed wat er in de markt speelt
– altijd 24-7 voor je bereikbaar en reageert ook direct
– efficiënte planning en begeleiding bij bezichtigingen
– geeft snel, duidelijk en een eerlijke terugkoppeling
– geeft een goed advies wat ook bij je past.

Corette heeft ons tijdens het gehele proces op het gemak gesteld. Wij zijn enorm positief over Corette Willemars. Wij zullen haar dan ook absoluut aanbevelen. 
Samenvattend: “voor al u makelaarsdiensten, vastgoedstyling en taxaties groot en klein, kunt u het allerbeste bij Willemars Wonen zijn. ”
Jouw huis verkocht
Wilna
“Corette is zeer professioneel, heeft kennis van zaken, denkt met je mee en is heel prettig en vriendelijk in de omgang. Ze is alle beloftes nagekomen al betrof het in mijn geval alleen het opstellen van de koopovereenkomst omdat ik al een koper had. Maar hierbij heeft ze zowel mij als de koper op een zeer betrokken manier geholpen. Ik zal Corette zeker aanraden bij anderen als makelaar.”
Jouw huis verkocht
Wilna
Sander
“Ik ben niet als verkoper, maar als koper in contact gekomen met Corette Willemars.
Daarbij heb ik, als onwetende koper (1e huis, nauwelijks ervaring met bezichtigingen etc.), met name de openheid en eerlijkheid als zeer prettig ervaren. Geen vraag te gek, duidelijke uitleg, ook eerlijk over zaken van iets mindere kwaliteit, goed bereikbaar en direct actie wanneer nodig. Bedankt Corette! Je hebt mij daarmee in ieder geval overtuigd om er vol voor te gaan.”
Jan
"Na kennismaking met 7 andere makelaars bij Willemars Wonen “aangeland” en nooit meer weggegaan of getwijfeld. Zeer goede communicatie waarbij ze zowel zakelijk als menselijk een goed gevoel gaf en een goed resultaat bereikte. Dankjewel Corette."
Jan
Wilma
“Korte lijnen, steeds snel persoonlijk contact. Duidelijke afspraken kunnen maken over prijs en begeleiding. Als verkoopmakelaar ook nog geholpen bij het zoeken naar een nieuwe woning.”
Loek
"Ik had vier makelaars uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Corette was de eerste en kwam gelijk met een gedegen voorbereid verhaal, analyse van de markt i.r.t. mijn appartement en specifiek bij mij in de buurt. Goede presentatie en stappenplan. Om kort te gaan heb ik haar direct de opdracht gegeven. In haar tweede rol als styliste heeft ze mijn appartement zo op de foto weten te krijgen dat ik van mijn eigen appartement onder de indruk raakte. Daarbij heeft zij ook nog een fantastisch verkoopresultaat weten te realiseren. Al met al heeft zij mijn verwachting in zijn geheel, maar van de verkoopprijs in het bijzonder in grote mate overtroffen. Ik kan haar alleen maar 5 welverdiende sterren geven. Een echte aanrader."
Loek
Stephan
“Corette heeft mij geholpen om binnen no-time mijn appartement te verkopen. Met haar gevoel voor styling wist ze een appartement wat half leeg stond sfeervol aan te kleden wat zeker geholpen heeft met de verkoop in een lastige tijd.
Corette was zeer flexibel in haar contact met mij. Contact in het weekend en avond was geen probleem en kleine zaken konden we snel afhandelen via Whatsapp.
Ik ben ook zeer tevreden over haar begeleiding in het verkoopproces. Ze vertelde me haarfijn wat er ging gebeuren en gaf advies op de papierwinkel die bij de verkoop van een huis komt. Toch fijn als je voor het eerst een huis verkoopt! Ik kan haar ten zeerste aanbevelen.”
Anneke
"Het klikte gelijk, leuke vrouw en toch heel gewoon. Ik zou haar altijd aanbevelen. Ze heeft veel ervaring, en plezier in haar werk. Ze begeleidt je goed, en het huis was binnen een week verkocht. Toppertje dus."
Anneke
woonkamer 12 dr struyckenplein 54 breda
Alpin
“Corette Willemars heeft ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van onze woning. Ze is ‘above and beyond’ voor ons gegaan en stond altijd voor ons klaar.
Ze gaf ons hele goede tips om de woning te stylen voor de foto’s en bezichtigingen. Zaken waarover wij twijfelden heeft ze tot op de bodem voor ons uitgezocht. Met haar persoonlijke benadering zorgde ze ervoor dat we met een positief en gerust gevoel de woning konden verkopen.
Wij zouden zonder twijfel nogmaals voor haar kiezen!”
Ton
"Willemars Wonen is een zeer betrokken makelaar die, indien nodig 24/7 bereikbaar is. No nonsens, proactief meedenkend en een echte doener. Mocht ik in de toekomst weer mijn huis gaan verkopen dan zou ik direct en zonder ook maar een seconde twijfel weer met deze makelaar contact opnemen. Ik beveel deze makelaar dan ook van harte aan!"
Ton
Paul
“Na gesprekken met 3 makelaars hebben wij gekozen voor Corette Willemars van Willemars Wonen. Samen met zoon en dochter gaven wij de voorkeur aan Corette omdat zij ons het vertrouwen gaf dat ze ons echt zou ontzorgen. Wat Corette beloofde heeft ze ook waargemaakt. De begeleiding was top, alle afspraken waren duidelijk en goed te volgen. Ze zorgde voor een prima presentatie van de woning, met een mooie foto- en video presentatie. Het resultaat was er ook naar. Binnen 4 weken is de woning verkocht. Wij bevelen Willemars Wonen van harte aan. Bedankt Corette"."
Chat openen
Hoi, Ik ben Corette
Waar kan ik je mee helpen?