Succesvol verkocht

over makelaar Corette

“We hebben Corette als verkopende makelaar ontmoet, hierbij was ze heel open en deskundig naar ons als kopers. Vanwege de goede ervaring wilden wij haar graag ook als verkopend makelaar voor ons eigen huis. Goed advies van A tot Z en een zeer deskundige kijk op de huizenmarkt! En bovenal uiterst vriendelijk, zowel naar ons als kopers als naar ons als verkopers.”

Niels

“Corette is een hele prettige en deskundige makelaar. Ze neemt veel zorgen uit handen en dat geeft rust. Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze. Corette is veel bereikbaar en staat altijd open mee te denken voor vragen. Een huis verkopen is altijd spannend en daarom is het aan te raden een goede en betrouwbare makelaar zoals Corette te hebben.”

Anne

“2 jaar geleden een huis gekocht via Willemars Wonen, dit jaar een huis verkocht via Willemars Wonen. Hele goede service en tips, transparant en een goede persoonlijke klik! Aanrader!”

Inge

“Wij zijn super blij met het werk van Corette! Ze neemt de tijd, is eerlijk, professioneel en daarbij heel erg duidelijk en goed bereikbaar. Ik kan haar iedereen aanbevelen. En mocht het zo zijn dat we ooit nog een keer verhuizen, zullen we dit zeker via haar doen!”

Danica

“Corette is een hele fijne, rustige en vooral meedenkende makelaar. Vooraf heeft ze haar gesprek goed voorbereid en alles goed uitgezocht. Hierdoor kun je een uitstekend vergelijk maken met andere huizen in de buurt. Daarnaast heeft ze ook nog allerlei tips om je huis verkoopklaar te maken en draait ze haar hand er niet voor om om je te helpen en te restylen indien nodig. Ze komt haar afspraken na en doet wat ze zegt. Maar bovenal is ze ook gewoon heel gezellig. Dit is de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van haar diensten. En mocht het nodig zijn dan volgt er ook zeker een derde keer!! Dank Corette voor je diensten, hulp en gezelligheid!”

 Suzanne

“Corette van Willemars Wonen ……. echt een schot in de roos.
Bij ons eerste kennismakingsgesprek met Corette, spatte haar bevlogenheid en enthousiasme er meteen van af. Ze had zich ontzettend goed voorbereid blijkens een door haar uitgevoerde concurrentie analyse die ze op een heldere wijze in een presentatiemap had verwerkt.
Centrale aspecten hierbij waren; de strategie, een hele duidelijke planning en een prettig leesbare stappenplan. De gedreven verkoopstyling van Corette in samenwerking met de zeer kundige en evenzo enthousiaste fotografe hebben er voor gezorgd dat er een prachtige en kleurrijke verkoopbrochure werd opgeleverd die ook meteen via de diverse sociale media kanalen werd gedeeld zoals Funda, Facebook en YouTube.

Vanaf dat moment is het héél erg snel gegaan. Binnen no time waren er een 20 tal aanvragen voor bezichtiging die ze zeer strak in 2 dagen ingepland en rondgeleid heeft. Ons huis is dan ook naar aller tevredenheid verkocht voor een hele mooie prijs. Heb zeker het gevoel dat het maximale eruit is gehaald.
Aspecten waarmee Corette zich onderscheidt:
– transparantie vooraf, géén kleine lettertjes
– prettige omgang en duidelijke communicatie
– ze geeft je het gevoel dat je als verkoper centraal staat.
– de passie en gedrevenheid waarmee Corette de zaak aanpakt is bewonderingswaardig
– ze weet heel goed wat er in de markt speelt.
– altijd 24-7 voor je bereikbaar en reageert ook direct
– efficiënte planning en begeleiding bij bezichtigingen
– geeft snel, duidelijk en een eerlijke terugkoppeling
– geeft een goed advies wat ook bij je past.

Corette heeft ons tijdens het gehele proces op het gemak gesteld. Wij zijn enorm positief over Corette Willemars. Wij zullen haar dan ook absoluut aanbevelen. 
Samenvattend: “voor al u makelaarsdiensten, vastgoedstyling en taxaties groot en klein, kunt u het allerbeste bij Willemars Wonen zijn. ”

Jack en Imelda

“Corette is zeer professioneel, heeft kennis van zaken, denkt met je mee en is heel prettig en vriendelijk in de omgang. Ze is alle beloftes nagekomen al betrof het in mijn geval alleen het opstellen van de koopovereenkomst omdat ik al een koper had. Maar hierbij heeft ze zowel mij als de koper op een zeer betrokken manier geholpen. Ik zal Corette zeker aanraden bij anderen als makelaar.”

Wilna

“Ik ben niet als verkoper, maar als koper in contact gekomen met Corette Willemars.
Daarbij heb ik, als onwetende koper (1e huis, nauwelijks ervaring met bezichtigingen etc.), met name de openheid en eerlijkheid als zeer prettig ervaren. Geen vraag te gek, duidelijke uitleg, ook eerlijk over zaken van iets mindere kwaliteit, goed bereikbaar en direct actie wanneer nodig. Bedankt Corette! Je hebt mij daarmee in ieder geval overtuigd om er vol voor te gaan.”

Sander

“Zeer gedreven en vriendelijke makelaar. Altijd zeer goed bereikbaar. Ze heeft veel gevoel voor de styling, begeleid je in alles en is ook niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken om je te helpen. Kortom, een aanrader!”

Harry

“Na gesprekken met 3 makelaars hebben wij gekozen voor Corette Willemars van Willemars Wonen. Samen met zoon en dochter gaven wij de voorkeur aan Corette omdat zij ons het vertrouwen gaf dat ze ons echt zou ontzorgen. Wat Corette beloofde heeft ze ook waargemaakt. De begeleiding was top, alle afspraken waren duidelijk en goed te volgen. Ze zorgde voor een prima presentatie van de woning, met een mooie foto- en video presentatie. Het resultaat was er ook naar. Binnen 4 weken is de woning verkocht. Wij bevelen Willemars Wonen van harte aan. Bedankt Corette.

Paul

“Corette heeft mij geholpen om binnen no-time mijn appartement te verkopen. Met haar gevoel voor styling wist ze een appartement wat half leeg stond sfeervol aan te kleden wat zeker geholpen heeft met de verkoop in een lastige tijd.
Corette was zeer flexibel in haar contact met mij. Contact in het weekend en avond was geen probleem en kleine zaken konden we snel afhandelen via Whatsapp.
Ik ben ook zeer tevreden over haar begeleiding in het verkoopproces. Ze vertelde me haarfijn wat er ging gebeuren en gaf advies op de papierwinkel die bij de verkoop van een huis komt. Toch fijn als je voor het eerst een huis verkoopt!
Ik kan haar ten zeerste aanbevelen.”

Stephan

“Corette Willemars heeft ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van onze woning. Ze is ‘above and beyond’ voor ons gegaan en stond altijd voor ons klaar.
Ze gaf ons hele goede tips om de woning te stylen voor de foto’s en bezichtigingen. Zaken waarover wij twijfelden heeft ze tot op de bodem voor ons uitgezocht. Met haar persoonlijke benadering zorgde ze ervoor dat we met een positief en gerust gevoel de woning konden verkopen.
Wij zouden zonder twijfel nogmaals voor haar kiezen!”

Alpin

“Nadat we het huis van onze ouders erfden, wilden we bij de verkoop ‘ontzorgd’ worden. Corette heeft dat zeker gedaan! Ze nam de tijd voor ons, respectvol, persoonlijke benadering, goed advies, altijd bereikbaar, korte lijnen en niet te vergeten haar geweldige styling. Corette is echt aan te raden als verkoopmakelaar.”

Inge

“Corette Willemars is zeer begaan met ons als klant, super enthousiast. Denkt goed mee, in ons geval o.a. met de punten waarmee we ons huis beter voor de dag konden laten komen bij de bezichtigingen en op de foto’s. Corette legt alle stappen tijdens het verkoopproces zeer goed uit zodat je precies weet waar je als verkoper aan toe bent.”

Cindy

“Fantastische makelaar!
Corette is erg flexibel met afspraken, je kan ook ‘s avonds afspreken wat het wel makkelijk maakt voor de werkende mens.
Door haar persoonlijke en menselijke werkwijze bij een bezichtiging hebben we besloten om ons huis door Corette te laten verkopen en dat is een goeie beslissing geweest!”

Michel

Willemars Wonen is een zeer betrokken makelaar die, indien nodig 24/7 bereikbaar is. No nonsens, proactief meedenkend en een echte doener. Mocht ik in de toekomst weer mijn huis gaan verkopen dan zou ik direct en zonder ook maar een seconde twijfel weer met deze makelaar contact opnemen. Ik beveel deze makelaar dan ook van harte aan!

Ton

Chat openen
Hulp nodig?
Hoe kan ik je helpen?