Mijn favorieten

Makelaar Breda

Wilt u uw woning verkopen en zoekt u naar een makelaar die u daarin op een persoonlijke, professionele en heldere wijze begeleidt? Dan is Willemars Wonen de juiste makelaar voor u. Ik ondersteun u in alle facetten om uw woning snel en voor een goede prijs te verkopen. Willemars Wonen werkt op basis van no cure no pay (geen intrekkingskosten) en hanteert concurrerende en transparante prijzen.
 

De persoonlijke partner in de makelaardij van Breda

Bij Willemars Wonen staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom neem ik ook bewust niet meer dan 6 woningen onder mijn hoede. Zo weet ik zeker dat elke klant de aandacht krijgt die het verdient. De persoonlijke en betrokken aanpak waar ik voor sta is wellicht niet gemeengoed in de makelaardij in Breda maar voor mij wel een voorwaarde om mijn werk goed te kunnen uitvoeren. De communicatielijnen zijn ook lekker kort omdat u mij als vast aanspreekpunt heeft. En als aanspreekpunt ben ik ook 24/7 bereikbaar voor de vragen van mijn klanten.
 

NVM makelaarskantoor Breda

Willemars Wonen is een kleinschalig makelaarskantoor in Breda dat is aangesloten bij de branchevereniging NVM. Potentiële kopers weten dan ook dat ze te maken hebben met iemand die van de hoed en de rand weet. Zo staat u sterker tijdens de onderhandelingen. Niet alleen zorg ik voor de beste onderhandelingsstrategieën, maar ik kijk ook met kopers-ogen naar uw woning.

Uw woning wordt natuurlijk op Funda gezet en daarvoor geef ik bruikbare en praktische tips om de woning zo te stylen dat potentiële kopers direct een bezichtiging willen inplannen. Een mooiere woningpresentatie leidt namelijk tot meer bezichtigingen. En meer bezichtigingen maakt de kans op een snellere verkoop (en hogere prijs) groter. Bij dat inplannen ben ik trouwens wederom flexibel, dat kan dus ook ’s avonds of in het weekend. Uiteraard zorgen we ook voor fraaie full colour brochures en effectieve promotiestrategieën. Dus zoekt u een makelaar in Breda, maak dan vandaag nog vrijblijvend een gratis afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring