Makelaar Corette

Corette Willemars

Makelaar in Breda, met oog voor detail

Zonder zorgen de volgende stap in je leven kunnen zetten en dat je met een goed gevoel jouw huis hebt verkocht. Dat wil je toch ook?

Geen huis, kijker, koper en verkoper zijn hetzelfde. Als NVM makelaar in Breda jouw huis succesvol verkopen en jou in de watten te leggen is mijn motto. Vol passie ga ik met je aan de slag. Ik geef het beste van mezelf, maar verwacht ook commitment van jou. Van mij ook geen loze beloftes maar eerlijk advies. 

Duizendpoot

Financieel inzicht, klant- en oplossingsgericht, creativiteit, doorzettingsvermogen en persoonlijke inzet, daar sta ik bekend om. Net als dat ik ga voor het beste resultaat zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen. Het liefste combineer ik dit met een creatieve inslag. Daarom bied ik mijn huidige klanten verkoopstyling aan. Een win-win situatie vind ik zelf als makelaar uit Breda, want de eerste indruk is goud waard. 

Ik vind het ook ontzettend leuk huizen uit een erfenis te verkopen. Ik houd ervan mensen te ontzorgen in deze moeilijke tijd en te zorgen voor snellere en betere verkoop door verkoopstyling.

Mijn droom, jouw droom

Natuurlijk ging hier heel wat aan vooraf. Opgegroeid in Zuid- Limburg, vervolgens gestudeerd aan HEAO in Breda en Universiteit in Tilburg. Onder andere gewerkt bij Ericsson, OZ, CZ en Meeus, Van der Sande makelaars en Willems Makelaars in Breda. En toen mijn eigen droom kunnen waar maken door een eigen NVM kantoor in Breda te starten. Tijd nemen voor jou als klant, je eigen ideeën en wensen, waardoor je je geen nummer voelt en tijdig antwoorden op je vragen krijgt. 
Wat is het een genot om iedere dag als makelaar in Breda naar klanten te luisteren, te helpen en blij te maken in een belangrijke fase van hun leven. 

Ben je op zoek naar een makelaar die jou op nummer 1 zet en benieuwd hoe ik jou kan helpen? Bel me rechtstreeks 06 – 25 116 893 of lees wat klanten over me vertellen: mijn reviews

Garantie voor kwaliteit

Een erkend NVM makelaar

Service, kwaliteit en gedegen kennis over de woningmarkt vind ik erg belangrijk. Daarom ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De grootste branchevereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen in Nederland. NVM staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Ze stelt strikte eisen aan hun lidmaatschap. Alleen de beste makelaars die zich kunnen
houden aan de NVM-regels mogen toetreden tot NVM. Voor u een garantie voor hoge kwaliteit.

Makelaar in Breda NVM

Klanten over Willemars Wonen

Corette Willemars met eigen fiets

Dit ben ik ook....

Moeder, klusser, crea bea

Mijn liefdes

Mijn liefde: Jan, inmiddels meer dan 20 jaar mee getrouwd en trotse moeder van Kevin onze zoon. Je ziet ons vaak buiten lopen met onze hond Max. We hebben Max o.a. geleerd blikjes op te rapen. Zo houden we het een beetje schoner. Ik geef ook graag dingen een tweede leven. Weggooien doe ik niet gauw. Dan liever naar een goed doel brengen.

Mijn quilty pleasure is chocolade. Liefst met karamel en pinda’s. Gewoon het Jumbo merk, want waarom meer betalen als dat niet hoeft. Geld moet rollen, maar je kan het maar 1 keer uitgeven. Mij zie je ook niet in een Luis Vuitton, Hermes of Chanel jurkje maar iets dat leuk, mooi en lekker zit.

Crea Bea

Stil zitten kan ik niet echt. Ik vind het leuk nieuwe dingen te leren. In mijn vrije tijd hobby en klus ik ook graag. Heerlijk met je handen werken. Ooit begonnen met kralen branden, schuren en verven van kasten en het verbouwen van ons huis, nu goodiebags voor mijn klanten maken, diamond painting en een vakantiehuis voor verhuur oppimpen. Of hoe RTL 4 het noemt: flippen. En mijn eigen bedrijfsfiets. 

Ontspannen en vrijblijvend

Kop koffie drinken?

Zoek je een NVM makelaar uit Breda die luistert naar jouw wensen?  Whatsapp of bel mij op 06 25 116 893. Na het vrijblijvend gesprek weet wat je kan verwachten en hoe we jouw huis zonder zorgen kunnen verkopen.

Chat openen
Hulp nodig?
Hoe kan ik je helpen?