Mijn favorieten

Makelaar Prinsenbeek

Zoekt u een makelaar in Prinsenbeek? Willemars Wonen uit Breda is thuis in de woningmarkt van de gemeente Breda en is aangesloten bij de NVM branchevereniging. Willemars Wonen is daardoor een betrouwbare en professionele makelaar met kennis van de woningmarkt in uw regio.
 

Makelaarskantoor nabij Prinsenbeek

Willemars Wonen heeft dan misschien geen makelaarskantoor in Prinsenbeek, ik ken de woningmarkt in de hele gemeente Breda erg goed. Ik kan u dus prima bijstaan bij de verkoop van uw woning. Bij de verkoop van een woning komt nogal wat kijken en Willemars Wonen begeleidt u op een persoonlijke en betrokken wijze door het hele proces. Van het beste moment om uw woning te koop te zetten, de presentatie van uw woning online en offline, de verkoopstrategie tijdens de onderhandelingen en het tekenen van de akte bij de notaris; Willemars Wonen staat u bij.
 

Presentatie van uw woning

De presentatie op Funda van uw woning is tegenwoordig cruciaal maar ook andere websites en social media zijn belangrijk. Facebook zetten we daarom ook in voor slimme marketingacties en promotiestrategieën. Natuurlijk drukken wij ook nog altijd een full colour verkoopbrochure. Dit komt niet alleen professioneel over maar vormt een extra middel om de potentiële koper te overtuigen wanneer hij/zij het thuis nog eens rustig doorleest
 

Klant centraal

Bent u in uw zoektocht in de makelaardij in Prinsenbeek op zoek naar een makelaar die echt altijd voor u klaar staat, dan bent u bij Willemars Wonen aan het juiste adres. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en geven een duidelijk verkoopadvies op basis van uw woning, wensen en de markt. Vervolgens maken we een gedegen stappenplan om uw woning effectief op de woningmarkt te zetten. Dit doen wij bijvoorbeeld ook door stylingadviezen te geven. Wij weten als geen ander waar kopers op letten en kunnen uw woning zo inrichten dat dit een breed publiek trekt. Hoe meer bezichtigingen u krijgt, des te groter is de kans dat u het snel verkoopt tegen een goede prijs. Dus zoekt nu naar makelaardij in Prinsenbeek, neem dan even een kijkje op onze website en maak een gratis en vrijblijvende afspraak.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring