Privacy


 
NVM privacy-verklaring

Per 25 mei 2018 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming. (AVG) die gaat gelden voor de hele Europese Unie. Onderdeel hiervan is de privacy-verklaring.

In de NVM privacy verklaring kunt u lezen hoe uw NVM makelaar en de NVM omgaan met uw gegevens. Ook wordt hier omschreven welke gegevens (kunnen) worden vastgelegd.
Het gaat hier om gegevens die worden verwerkt in het kader van een zoekopdracht, aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur. Vervolgens wordt beschreven waar de gegevens door NVM-leden voor kunnen worden gebruikt. Denk hierbij aan het onder de aandacht brengen van een object bij het publiek (krant/funda), het gebruik van referentiepanden voor taxaties, of voor adviesdoeleinden en analyses.  Als er ook informatie over de koper (wederpartij) wordt vastgelegd, bijv. de huishoudsituatie, of de informatie door het NVM-lid ook voor andere doeleinden wordt gebruikt, dan moet de koper daarover worden geïnformeerd.
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot een individu. De gegevens zijn tot een persoon herleidbaar als degene die het persoonsgegeven gebruikt de persoon kan identificeren zonder een bijzondere inspanning te leveren. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, moeten uitleggen hoe zij dat doen en met welk doel. De betrokkene moet over elke verwerking van zijn persoonsgegevens worden geïnformeerd en soms zelfs toestemming geven. Ook heeft hij het recht om de informatie die over hem is opgeslagen te laten corrigeren of te laten verwijderen.  

Deze privacy-verklaring kunt u hier downloaden.

Willemars Wonen  hanteert het volgende privacybeleid met betrekking tot haar website.


Bezoekersgedrag

Op de website van Willemars Wonen worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina's, Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan ik mijn  dienstverlening aan u verder optimaliseren.


Cookies

Willemars Wonen maakt gebruik van cookies om het online gebruiksgemak voor u te vergroten. Een "cookie" is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Deze cookies verzamelen geen rechtstreeks identificerende informatie zoals uw naam of e-mailadres. Willemars Wonen  gebruikt cookies nooit om informatie uit uw computer op te halen die niet oorspronkelijk in een cookie is verzonden, zoals uw naam of e-mailadres. Cookies kunnen gebruikersinstellingen en andere informatie opslaan. Cookies weet niet wie u bent. Uw naam, adres, leeftijd en andere persoonlijk gegevens weet een cookie dus niet. Ze onthouden alléén uw voorkeuren en uw interesse(s) op basis van uw surfgedrag. U kunt uw browser alle cookies laten weigeren of laten waarschuwen wanneer er een cookie wordt verzonden. Het kan echter gebeuren dat sommige opties of diensten van de website niet goed functioneren zonder cookies.


WILLEMARS WONEN en andere websites

Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Willemars Wonen is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop deze sites met persoonlijke informatie omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.


Wijzigingen

Willemars Wonen houdt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van de NVM.


Bezwaar maken

Wanneer de door u opgegeven persoonsgegevens niet langer actueel zijn, kunt u Willemars Wonen altijd verzoeken uw gegevens te wijzigen, waarna ik deze spoedig mogelijk de door u gewenste veranderen doorvoer. Indien u bezwaar  wilt maken tegen het gebruik van persoonsgegevens kunt u o.a. schriftelijk contact opnemen met Willemars Wonen via info@willemarswonen.nl of via het contactformulier op de website. Zie ook NVM privacy verklaring.



Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid, neem dan contact met mij op.