Mijn favorieten

Taxateur Breda

De huizenmarkt is overspannen en woningbezitters rekenen zich al snel rijk maar wat is uw woning nou echt waard? Een taxatie van uw woning geeft uitkomst. Natuurlijk kan Willemars Wonen de taxatie van uw woning snel en deskundig voor u regelen. Als het moet zelfs binnen 24 uur! Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare taxateur in Breda, Etten-Leur en Oosterhout? Willemars Wonen is Register Makelaar Taxateur in Breda en kan zorgen voor een taxatierapport dat door alle Nederlandse banken (en NHG) wordt geaccepteerd. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan bij de aanvraag van een hypotheeklening.
 

Gevalideerde taxatie in Breda

Voor een hypotheekaanvraag is vaak een gevalideerd taxatierapport vereist door een onafhankelijk erkend instituut. Willemars Wonen regelt deze validatie voor u. Ik werk samen met diverse erkende instituten waaronder het NWWI en Taxateursunie die een dergelijke validatie kunnen geven. Ik hanteer voor de taxatie een vast bedrag waar alles onder valt. Dit bedrag van €595,- is inclusief BTW en volledig fiscaal aftrekbaar indien gebruikt voor het aanvragen of verkrijgen van een hypotheek.
 

Kwalitatieve makelaar taxateur Breda

Willemars Wonen heeft kennis van de woningmarkt in Breda, Etten-Leur en Oosterhout en kan daardoor goed de waarde van uw woning bepalen ten opzichte van vergelijkbare woningen in de regio. Ik ben geregistreerd Vastgoedcert en Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) zodat u er zeker van kunt zijn dat u een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport ontvangt.

Wilt u direct een taxatie in Breda? Vul het aanvraagformulier in dat u kunt vinden op onze website. Dan gaan wij meteen voor u aan de slag zodat u al snel een digitaal taxatierapport kunt ontvangen. Overigens kan Willemars Wonen ook een gratis waardebepaling uitvoeren voor uw woningen indien u overweegt uw woningen te verkopen. Maak gerust een afspraak en ik kom langs voor een prijsindicatie van uw woning.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring