Mijn favorieten

Taxatierapport Breda

Hebt u voor de aanvraag van een hypotheeklening een taxatierapport nodig? Willemars Wonen is helemaal thuis in de regio Breda en helpt u snel aan een betrouwbaar taxatierapport. Als u in tijdnood zit, dan kunnen wij dit zelfs binnen 24 uur voor u regelen.

Ik ben Register Makelaar Taxateur o.z. en heb gedegen kennis van de woningmarkt in Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Voor een hypotheeklening is vaak een gevalideerd taxatierapport nodig. Dat wil zeggen dat het erkend is door een onafhankelijk instituut als het NWWI.

Dit instituut gaat na of de taxateur en ons taxatierapport uit Breda voldoet een de vastgestelde richtlijnen. Is dit het geval dan krijgt het een unieke code en wordt het naar de acceptatie-afdeling van de geldverstrekker verstuurd. Alle geldverstrekkers accepteren een NWWI-taxatierapport. Willemars Wonen werkt met diverse erkende instituten samen om u een deskundig taxatierapport voor uw woning in Breda te leveren.
 

Erkend taxatierapport voor woning in Breda

Ik ben geregistreerd bij Vastgoedcert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de NVM. Ik ga voor een kwalitatief taxatierapport dat geaccepteerd wordt door alle Nederlandse banken en voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Willemars Wonen werkt volgens marktconforme tarieven. Een professioneel taxatierapport kost €595,- all-in (en incl. btw). Wanneer een taxatierapport gebruikt wordt voor het aanvragen of verkrijgen van een hypotheek dan zijn de kosten volledig aftrekbaar. Extra reden dus om voor een degelijk en betrouwbaar taxatierapport te gaan. Het rapport speelt een rol in de hoogte van de hypotheeklening en u wilt natuurlijk dat die gebaseerd wordt op de juiste waarde.
 

Gratis waardebepaling

Wilt u enkel een indruk van de waarde van uw woning omdat u uw woning wilt verkopen? Willemars Wonen kan een gratis waardebepaling voor u verzorgen. Maak gerust gratis en vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, of het nu om een erkend taxatierapport voor een woning in Breda gaat of om een prijsindicatie.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring