Mijn favorieten


De verkoper vertelt:
Corette is een vrouw bij wie je je snel op je gemak voelt. Communicatie verloopt prettig en informeel. Het feit dat ze ook in de avonden en weekenden bereikbaar is, is een grote pré. Als styliste weet ze met wat accessoires de woning net dat beetje extra te geven, hetgeen de woning bij bezichtigingen alleen maar ten goede komt. Toch een aandachtspuntje voor Corette en dat is het tekstuele aspect, maar al met al een makelaar die ik van harte aanbeveel.
De verkoper vertelt:
Corette is een makelaar waarmee meteen een prima contact ontstaat. Zij is doortastend, neemt het initiatief en staat open en klaar voor al je vragen. Ook heeft ze altijd tijd voor je en je hebt snel haar antwoord. Zeer positief is het totaaloverzicht dat ze heeft, vanaf de styling tot en met ieder detail van haar vak als makelaar. Bij de verkoop van mijn woning was niest haar te veel. Al met al een aanrader akls je ook een makelaar nodig hebt.

De verkoper vertelt: 
"Ik heb zeer veel respect voor haar werk, naar mijn mening doet zij net iets meer dan dat je als klant van een Makelaar zou verwachten. Mijn gevoel was heel goed en zeer ontspannen je kan altijd een beroep op haar doen en heel veel begrip voor de klant Ik zal ze zeker aan een ieder adviseren sterker nog ik zelfs al kennissen naar verwezen voor het verkoop van hun huis . Zij is zeker het visite kaartje van het bedrijf. Om gewoon maar plat te zeggen een top wijf met veel kennis van zaken. "

 De verkoper vertelt:
"Corette Willemars geeft prettig, duidelijk en deskundig advies ook op het gebied van styling en is verrassend flexibel in haar begeleiding."

De verkoper vertelt:
"Corette was zeer betrokken bij de verkoop van onze woning en gaf ons een gevoel van vertrouwen. Ze dacht goed mee en wist goede tips te geven, ook over styling voor bijvoorbeeld de foto's.
Haar communicatie richting ons hebben we als zeer prettig ervaren maar kon ook efficiënt en to-the-point worden genoemd. Wat een prettig mens om mee samen te werken."


De verkoper vertelt:
"Het is heel belangrijk de keuze te maken om als verkoper een goede begeleiding te krijgen.
Kennis van een makelaar is toch nodig wanneer je tot een snel resultaat wil komen.
Bij ons is de verkoop heel snel gegaan, bijna niet te geloven de eerste kijker was ook de koper."


De verkoper vertelt:
"Corette Willemars is een zeer betrokken, creatief en een erg professionele makelaar die luistert naar de klant. Hierdoor weet ze wat haar klant wil en denkt ze met je mee om de verkoop tot een succes te brengen. Ze geeft advies waar je wat aan hebt, is oprecht en communicatief erg sterk. Ze heeft ook oog voor detail, kleurstellingen en sfeer. Hierdoor is ons huis binnen 1 week verkocht! Dus resultaat gegarandeerd.
Wij bevelen Corette Willemars ten zeerste aan als je je huis wilt verkopen en/of wilt restylen."


De verkoper vertelt:
"Wij hebben alleen maar te melden dat bij ons alles 100 procent tevreden was. Daarvoor alvast onze dank."

De verkoper vertelt:
"Corette is een doortastend en deskundig makelaar. Is communicatief zeer vaardig en beschikt over goede sociale vaardigheden. Zij is ten alle tijde bereikbaar voor haar klanten en informeert ze regelmatig over de voortgang Ze is eerlijk en direct en houdt niet van poespas. Corette schenkt vanuit haar expertise als styliste bijzonder veel aandacht aan de presentatie van de woning. Zij heeft daarbij gebruik gemaakt van een deskundig fotografe die de woning heeft gefotografeerd zoals die is en niet met super groothoek, waardoor het anders is dan het lijkt. Wij zijn zeer tevreden over haar aanpak."Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring