Pakket styling compleet

Handige tips per ruimte en extra woonsfeer

Als je jouw huis wilt verkopen, wil je natuurlijk de beste prijs. Ga je huis stylen voor verkopen. Maar hoe je dat?  Moet ik de keuken oppimpen? Hoe zorg ik voor extra woonsfeer?  Mijn advies is stylingtips op maat te vragen.  Als je mijn tips uitvoert verhoog je de verkoopkans en prijs. Je overtreft de concurrentie en laat een onvergetelijke indruk achter bij de potentiële koper. 

Herken je dit?

 • Ik ben al verhuisd en mijn te verkopen huis mist nu woonsfeer.
 • Wat kan ik in de keuken voor leuks neerzetten?
 • Moet ik het plafond van de badkamer schilderen?
 • Ik wil mijn huis stylen voor verkoop, maar hoe?
Styling voor meer woonsfeer

Betrokken, effectief en succesvol

Corette helpt je graag: Stylingpakket compleet!

Bij verkoop wil je de beste deal. Schoonmaken is helder, maar wat verder? Verkoopstyling, oftewel het verkoopklaar maken van jouw huis, is ook belangrijk. Ik help je graag bij jouw huis stylen voor verkoop. Je ontvangt verkooptips per ruimte en ik neem woonaccessoires mee voor extra woonsfeer. En voordat de fotograaf de foto’s gaat maken, loop ik nog een keer extra door de woning om de laatste puntjes op i te zetten. En dit kost je helemaal niets als ik jouw huis mag verkopen.

Samengevat: Pakket Styling compleet:

 • Concreet stylingadvies per ruimte 
 • Styling van de ruimtes door mij. (ca. 2 uur)
 • Uitleen woonaccessoires (ca. ter waarde van € 100,- voor max. 6 maanden). Ze staan dus ook bij de bezichtigingen. 
 • Gratis bij verkoop

Voordelen van stylingpakket Compleet voor jou:

verkooptips willemars wonen

TIPS VERKOOPSTYLING

Effectief

Gemakkelijk

Goedkoop

Vastgoedstyling willemars wonen

GOUDEN EERSTE INDRUK

Uitleen woonaccessoires

Licht, rust en ruimte

Extra woonsfeer

beter resultaat verkoop tips

BETERE RESULTATEN

Nog mooiere foto’s voor Funda

Verhoog verkoopkans en verkoopprijs

Extra gemak

Klanten over Willemars wonen

Voorbeelden van verkoopstyling: Voor en na foto’s

Beweeg met je muis over de foto's

Slaapkamer mint na styling uit erfenis
Verkoopstyling slaapkamer en logeerkamer na erfenis

Effectief en maak het verschil

In 3 stappen je huis stylen voor verkoop

 1. Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor verkoopstyling in.
 2. Ontvang tips, stappenplan en advies over beste pakketkeuze.
 3. Samen zorgen voor succesvolle voorbereiding voor verkoop.
Chat openen
Hulp nodig?
Hoe kan ik je helpen?